Virslis hagymás, kukoricás babsaláta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 db virsli,
  • 1 doboz vörös bab konzerv
  • 1/2 doboz kukorica konzerv
  • 1 fej vörös vagy lila hagyma,vagy 1 szál póréhagyma
  • 1 csomó újhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál ecet (10 %-os)
  • ízlés szerint őrölt kömény
  • 1 csokor friss snidling, vagy szárított

Elkészítése:

A babot, a kukoricát lecsepegtetem, a hagymát apróra vágom. Az olajat az ecettel és snidlinggel jól összekeverem és az őrölt köménnyel.

A virslit megfőzöm. A hozzávalókat összekeverem, először a babot és a kukoricát,majd ráöntöm a saláta levet (olaj, ecet, snidling keverék), majd hozzáadom a felkarikázott, főtt virslit.

Legjobb ha egy kicsit állni hagyjuk.

Sztori: A pizza feltétből maradtak ezek az alapanyagok. Hogy ne vesszen kárba, ezt találtam ki. Nagyon finom, és laktató.