Mediterrán saláta bruschettával és virslivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fodros saláta
- 1 paradicsom
- 10 db chilivel töltött olajbogyó
- 10 db fekete olajbogyó
- só
- őrölt fekete bors
- tárkonyos ecet
- extra szűz olívaolaj
- lágy sajt
- 1 pár virsli
- chili szósz
- 2 szelet toast kenyér
- fokhagyma
Elkészítése:
A salátát szétszedjük, rárakjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel és olívaolajjal, tépkedünk rá sajtot, s rászórjuk az olajbogyókat.
A virsliket megszurkáljuk, a mikróban megfőzzük.
A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, a tányérra tesszük, a virslit is középre, locsolunk rá chiliszószt.
Tipp:
A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.
A mediterrán saláta bruschettával és virslivel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 12 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »