Mediterrán saláta bruschettával és virslivel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fodros saláta
- 1 paradicsom
- 10 db chilivel töltött olajbogyó
- 10 db fekete olajbogyó
- só
- őrölt fekete bors
- tárkonyos ecet
- extra szűz olívaolaj
- lágy sajt
- 1 pár virsli
- chili szósz
- 2 szelet toast kenyér
- fokhagyma
Elkészítése:
A salátát szétszedjük, rárakjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel és olívaolajjal, tépkedünk rá sajtot, s rászórjuk az olajbogyókat.
A virsliket megszurkáljuk, a mikróban megfőzzük.
A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, a tányérra tesszük, a virslit is középre, locsolunk rá chiliszószt.
Tipp:
A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.
A mediterrán saláta bruschettával és virslivel kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 12 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »