Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Hozzávalók:

  • 1 fodros saláta
  • 1 paradicsom
  • 10 db chilivel töltött olajbogyó
  • 10 db fekete olajbogyó
  • őrölt fekete bors
  • tárkonyos ecet
  • extra szűz olívaolaj
  • lágy sajt
  • 1 pár virsli
  • chili szósz
  • 2 szelet toast kenyér
  • fokhagyma

Elkészítése:

A salátát szétszedjük, rárakjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel és olívaolajjal, tépkedünk rá sajtot, s rászórjuk az olajbogyókat.

A virsliket megszurkáljuk, a mikróban megfőzzük.

A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, a tányérra tesszük, a virslit is középre, locsolunk rá chiliszószt.

Tipp:

A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.