Tésztasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 100 g tészta
- 5 dkg fagyasztott zöldborsó
- 5 dkg fagyasztott sárgarépa
- 5 dkg fehérrépa
- 5 dkg zöldfűszeres-fokhagymás vaj
- 10 dkg sajt
- 5 dkg jégsaláta
Elkészítése:
Az adagokat annak megfelelően növeljük, ahány fő
számára szeretnénk elkészíteni.
A tésztát sós forró vízben kb 5 perc alatt készre főzzük.
A (mirelit) zöldségeket a zöldfűszeres-fokhagymás vajon megpároljuk és a reszelt sajt felét hozzáadjuk, úgy, hogy megolvadjon.
A tésztát a tányérra szedjük, majd beborítjuk zöldségekkel. A jégsalátát vékony csíkokra vágjuk és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »