Tésztasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 100 g tészta
- 5 dkg fagyasztott zöldborsó
- 5 dkg fagyasztott sárgarépa
- 5 dkg fehérrépa
- 5 dkg zöldfűszeres-fokhagymás vaj
- 10 dkg sajt
- 5 dkg jégsaláta
Elkészítése:
Az adagokat annak megfelelően növeljük, ahány fő
számára szeretnénk elkészíteni.
A tésztát sós forró vízben kb 5 perc alatt készre főzzük.
A (mirelit) zöldségeket a zöldfűszeres-fokhagymás vajon megpároljuk és a reszelt sajt felét hozzáadjuk, úgy, hogy megolvadjon.
A tésztát a tányérra szedjük, majd beborítjuk zöldségekkel. A jégsalátát vékony csíkokra vágjuk és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »