Téli vitaminsaláta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg hordós káposzta
- 2 pár virsli
- 3 ecetes uborka
- 2 alma
- 1 sárgarépa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból készült francia majonéz
- 2 dl tejföl
Elkészítés:
A kinyomkodott káposztát összekeverjük a karikákra vágott uborkával, a meghámozott, kockákra vágott almával, a felszeletelt virslivel és a reszelt sárgarépával. A tejföllel hígított majonézzel leöntjük, és 1-2 óra múlva fogyasztjuk. (Készíthetjük kemény tojásból készült tartár- mártással is, akkor kockákra belevágjuk a kemény tojások fehérjét is.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »