Téli vitaminsaláta

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 25 dkg hordós káposzta
  • 2 pár virsli
  • 3 ecetes uborka
  • 2 alma
  • 1 sárgarépa
  • 2 tojásból készült francia majonéz
  • 2 dl tejföl

Elkészítés:
A kinyomkodott káposztát összekeverjük a karikákra vágott uborkával, a meghámozott, kockákra vágott almával, a felszeletelt virslivel és a reszelt sárgarépával. A tejföllel hígított majonézzel leöntjük, és 1-2 óra múlva fogyasztjuk. (Készíthetjük kemény tojásból készült tartár- mártással is, akkor kockákra belevágjuk a kemény tojások fehérjét is.)