Tavaszi töltött tojások franciasalátával recept

Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. A vajat habosra keverjük. A tojásokat megpucoljuk, majd félbe vágjuk és a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors) és jól összedolgozzuk. A masszát egy habzsák segítségével visszatöltjük a tojásokba.
A franciasalátához a zöldségeket megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd roppanósra főzzük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a kihűlt zöldségekhez. A tejfölt a majonézzel és a sóval elkeverjük, ráöntjük a zöldségekre, alaposan összekeverjük és hűtés után tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »