Tavaszi töltött tojások franciasalátával recept

Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. A vajat habosra keverjük. A tojásokat megpucoljuk, majd félbe vágjuk és a sárgájukat kiszedjük. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors) és jól összedolgozzuk. A masszát egy habzsák segítségével visszatöltjük a tojásokba.
A franciasalátához a zöldségeket megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd roppanósra főzzük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a kihűlt zöldségekhez. A tejfölt a majonézzel és a sóval elkeverjük, ráöntjük a zöldségekre, alaposan összekeverjük és hűtés után tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »