Tavaszi saláta recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 300 g natúr joghurt
- 1 kk aprított kaporlevél
- 5 kisebb gerezd fokhagyma
- só
- 1 nagyobb kígyóuborka
- 2 szál répa
- 5 közepes hónapos retek
- 2 kisebb fej lilahagyma
- 2 kisebb paradicsom
- 1 kicsi kaliforniai paprika
Elkészítése:
A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük.
A zöldségeket meghámozzuk és apróra daraboljuk. A darabolt zöldségeket a mártásba tesszük és hűtőben legalább 30 percig hagyjuk „összeérni”.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »