Színes zöldségsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 2 újhagyma
- 3 retek
- 1 nagyobb alma
- 10 dkg gépsonka
- 10 dkg sajt
- 20 dkg kígyóuborka
- 2-3 ek balzsamecet
- só
- őrőlt bors
- napraforgómag vagy fenyőmag
Elkészítése:
A burgonyát megmosom, megpucolom, apró kis kockákra vágom, és sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt, leszűröm.
A többi hozzávalót is kis kockákra vágom. Amikor mindent összevágtam, összekeverem az összes zöldséget, és hozzáöntöm a balzsamecetet. Az egészet megszórom tisztított, pörkölt, sózott napraforgómaggal.
Húsok mellé, és önálló ételként is kiváló.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »