Színes zöldségsaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 2 újhagyma
- 3 retek
- 1 nagyobb alma
- 10 dkg gépsonka
- 10 dkg sajt
- 20 dkg kígyóuborka
- 2-3 ek balzsamecet
- só
- őrőlt bors
- napraforgómag vagy fenyőmag
Elkészítése:
A burgonyát megmosom, megpucolom, apró kis kockákra vágom, és sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt, leszűröm.
A többi hozzávalót is kis kockákra vágom. Amikor mindent összevágtam, összekeverem az összes zöldséget, és hozzáöntöm a balzsamecetet. Az egészet megszórom tisztított, pörkölt, sózott napraforgómaggal.
Húsok mellé, és önálló ételként is kiváló.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


