Svéd gombasaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 50 dkg gomba
- 1 kis doboz paradicsompüré
- só
- őrölt bors
- 1 babérlevél
- cukor
- reszelt citromhéj
- néhány csepp citromlé
Elkészítés:
Az olajban világosra pirítjuk az apróra vágott hagymát. A megtisztított, cikkekre vágott gombát beletesszük, és a fűszerekkel ízesítve puhára pároljuk. Amikor már a saját levét elfőtte, a paradicsompürét belekeverjük, és még néhány percig pároljuk. Jégbe hűtve tálaljuk, de a babérlevelet dobjuk ki belőle.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.