Svéd gombasaláta recept

Hozzávalók:
- 30 dkg gomba
- 3 ek olaj, kis fej vöröshagyma
- 2 ek paradicsompüré
- 1 dl fehérbor
- törött bors, só, petrezselyemzöld
Elkészítése:
A megmosott, tisztított, felaprított gombákat olajban világosra pirított hagymán addig pároljuk, míg a leve elpárolog. Megsózzuk, borsozzuk, kis darab babérlevelet tehetünk rá. Felengedjük fehérborral, paradicsompürét adunk hozzá és addig pároljuk amíg a kívánt sűrűséget el nem éri. Hidegen tálaljuk petrezselyemzölddel meghintve.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »