Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkás, sajtos madársaláta recept

Sonkás, sajtos madársaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg madársaláta
    • 25 dkg (szilva)paradicsom
    • 15 dkg mozzarella, vagy scamorza (lehet füstölt is)
    • 15 dkg főtt, füstölt hasaalja szalonna
    • 1 marék főtt csemege kukorica
    • 2 ek extra szűz olívaolaj
    • 1 ek balzsamecet

    Elkészítése:

    A madársalátát összekeverjük 1 marék csemege kukoricával, 2 evőkanál olívaolajjal, 1 kis kanál balzsamecettel, karikázott szilvaparadicsommal.

    Tetejére főtt, füstölt szalonnát, és mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk.

    Az eredeti olasz receptben prosciutto sonkával készül, de legalább annyira finom a magyar sonkával is.

    10 perc alatt elkészül.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá