Sonkás, sajtos madársaláta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg madársaláta
- 25 dkg (szilva)paradicsom
- 15 dkg mozzarella, vagy scamorza (lehet füstölt is)
- 15 dkg főtt, füstölt hasaalja szalonna
- 1 marék főtt csemege kukorica
- 2 ek extra szűz olívaolaj
- 1 ek balzsamecet
Elkészítése:
A madársalátát összekeverjük 1 marék csemege kukoricával, 2 evőkanál olívaolajjal, 1 kis kanál balzsamecettel, karikázott szilvaparadicsommal.
Tetejére főtt, füstölt szalonnát, és mozzarellát, vagy scamorzát tépkedünk.
Az eredeti olasz receptben prosciutto sonkával készül, de legalább annyira finom a magyar sonkával is.
10 perc alatt elkészül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »