Sonkás karfiolsaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 70 dkg karfiol
- 25 dkg főtt füstölt hús
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 2 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A laskára vágott füstölt hússal összekeverjük, a tejföllel hígított majonézzel leöntjük, és legalább egy órára jégbe hűtjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.