Sándor-saláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 kk. citromlé
- 3 dl. olaj
- 2 fej saláta
- 1 db. alma
- 10 dkg. gépsonka
- 1/2 cs. újhagyma
- 1 paprika
- 1 db. paradicsom
- 10 dkg. trappista sajt
- 1 kk. mustár
- 1 kk. porcukor
- só, bors
Elkészítése: A FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból, citromlével, sóval, olajjal majonézt készítünk. Az almát apró kockákra, a sonkát kisebb szeletekre, a hagymát karikára, a paradicsomot, paprikát fél karikára vágjuk. A salátát laskára vágjuk, a sajtot lereszeljük. Az egészet összekeverjük a majonézzel, habtejszínnel, mustárral, citromlével, porcukorral és a borssal. Jól lehűtve tálaljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.