Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával recept

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
  • Hozzávalók:

    • 1 kígyóuborka
    • 2 dl natúr joghurt
    • 2 dl tejföl
    • 1 kis marék dió
    • 1 ek mazsola
    • kis csokor snidling
    • kevés friss kaporlevél
    • 1 ek extra szűz olívaolaj
    • kevés őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    Az uborkákat kisebb darabokra vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd elkeverjük a joghurttal, a tejföllel, a mazsolával, az apróra vágott snidlinggel és az aprított kaporlevéllel.

    Megszórjuk durvára vágott dióval, végül megcsorgatjuk kevés olíva olajjal.

    Tipp:

    Komplett menü része volt a saláta is. Perzsa padlizsános marharagu mellé készült.

    A perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 139 kcal
    Fehérje: 4 g
    Szénhidrát: 4 g
    Zsír: 12 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek