Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával recept

Hozzávalók:
- 1 kígyóuborka
- 2 dl natúr joghurt
- 2 dl tejföl
- 1 kis marék dió
- 1 ek mazsola
- kis csokor snidling
- kevés friss kaporlevél
- 1 ek extra szűz olívaolaj
- só
- kevés őrölt fehér bors
Elkészítése:
Az uborkákat kisebb darabokra vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd elkeverjük a joghurttal, a tejföllel, a mazsolával, az apróra vágott snidlinggel és az aprított kaporlevéllel.
Megszórjuk durvára vágott dióval, végül megcsorgatjuk kevés olíva olajjal.
Tipp:
Komplett menü része volt a saláta is. Perzsa padlizsános marharagu mellé készült.
A perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 12 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »