Pásztor saláta recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4-5 db paprika minden színben
- 4-5 db paradicsom
- 1 db kígyóuborka
- 2 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor snidling (1 db lilahagyma)
- 10 dkg juhtúró
- olívaolaj
- balzsamecet
- só
Elkészítés:
Bolgár barátaimat szerettem volna sopszkával meglepni, ők közölték velem, ez bizony a pásztor saláta.
A hozzávalókat összevágom, sózom, olajjal, ecettel meglocsolom, rámorzsolom a juhtúrót és 2 órára hűtőbe teszem. Meleg napok után üdítő, könnyű vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

5 tipp a fiatalos bőrért (x)
A tükörbe nézve mindannyian szeretnénk azt látni, hogy a bőrünk még mindig
Tovább olvasom »
Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »