Paradicsomsaláta tofuval és balzsamecettel recept

Hozzávalók:
- 40 dkg paradicsom (koktél, szilva, vagy más)
- 20 dkg tofu
- néhány bazsalikom levés
- 1 teáskanál balzsamecet
- 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A kisebb paradicsomokat egyben hagyjuk, a közepeseket ketté, a nagyobbakat negyedbe, tofut kockákra, a bazsalikom leveleket apróra vágjuk. (a kisebbeket egyben is a salátába tehetjük)
Összekeverjük, majd beleforgatjuk olíva olajba. A végén néhány csepp balzsamecetet csöpögtetünk rá.
Sózni nem szükséges! A tofu íztelen, de a balzsamecetet, és a olíva olajat kitűnően hordozza, így ízletes lesz salátánk, valamint egészséges is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »