Paradicsomsaláta tofuval és balzsamecettel recept

Hozzávalók:
- 40 dkg paradicsom (koktél, szilva, vagy más)
- 20 dkg tofu
- néhány bazsalikom levés
- 1 teáskanál balzsamecet
- 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A kisebb paradicsomokat egyben hagyjuk, a közepeseket ketté, a nagyobbakat negyedbe, tofut kockákra, a bazsalikom leveleket apróra vágjuk. (a kisebbeket egyben is a salátába tehetjük)
Összekeverjük, majd beleforgatjuk olíva olajba. A végén néhány csepp balzsamecetet csöpögtetünk rá.
Sózni nem szükséges! A tofu íztelen, de a balzsamecetet, és a olíva olajat kitűnően hordozza, így ízletes lesz salátánk, valamint egészséges is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »