Paradicsomsaláta tofuval és balzsamecettel recept
Hozzávalók:
- 40 dkg paradicsom (koktél, szilva, vagy más)
- 20 dkg tofu
- néhány bazsalikom levés
- 1 teáskanál balzsamecet
- 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A kisebb paradicsomokat egyben hagyjuk, a közepeseket ketté, a nagyobbakat negyedbe, tofut kockákra, a bazsalikom leveleket apróra vágjuk. (a kisebbeket egyben is a salátába tehetjük)
Összekeverjük, majd beleforgatjuk olíva olajba. A végén néhány csepp balzsamecetet csöpögtetünk rá.
Sózni nem szükséges! A tofu íztelen, de a balzsamecetet, és a olíva olajat kitűnően hordozza, így ízletes lesz salátánk, valamint egészséges is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

