Olaszos csirkesaláta zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 csirke felső comb
- 1 fej hagyma
- 1 közepes sárgarépa
- 1 marék zöldbab
- 4 gerezd fokhagyma
- fél zöldpaprika
- fél doboz hámozott paradicsom, (200 g)
- 200 g. koktélparadicsom
- só, frissen őrölt bors
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
Egy serpenyőben kevés olíva olajon elősütjük a csirkecombokat. Mikor minkét oldalán megpirult, kivesszük és kifilézzük, majd csíkokra vágjuk. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljük a csíkokra vágott hagymát, a felcsíkozott sárgarépát, majd hozzáadjuk a csirkehúst is.
Sózzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a hámozott paradicsomot is. Hozzáadjuk a zöldpaprikát és a zöldbabot is, majd megborsozzuk és apróra vágott bazsalikom levelekkel megszórjuk. Összeforgatjuk és ha a hús megsült tálalható a saláta.
Hidegen, melegen egyaránt finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »