Olaszos csirkesaláta zöldségekkel recept
Hozzávalók:
- 2 csirke felső comb
- 1 fej hagyma
- 1 közepes sárgarépa
- 1 marék zöldbab
- 4 gerezd fokhagyma
- fél zöldpaprika
- fél doboz hámozott paradicsom, (200 g)
- 200 g. koktélparadicsom
- só, frissen őrölt bors
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
Egy serpenyőben kevés olíva olajon elősütjük a csirkecombokat. Mikor minkét oldalán megpirult, kivesszük és kifilézzük, majd csíkokra vágjuk. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljük a csíkokra vágott hagymát, a felcsíkozott sárgarépát, majd hozzáadjuk a csirkehúst is.
Sózzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a hámozott paradicsomot is. Hozzáadjuk a zöldpaprikát és a zöldbabot is, majd megborsozzuk és apróra vágott bazsalikom levelekkel megszórjuk. Összeforgatjuk és ha a hús megsült tálalható a saláta.
Hidegen, melegen egyaránt finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

