Olaszos csirkesaláta zöldségekkel recept

Hozzávalók:
- 2 csirke felső comb
- 1 fej hagyma
- 1 közepes sárgarépa
- 1 marék zöldbab
- 4 gerezd fokhagyma
- fél zöldpaprika
- fél doboz hámozott paradicsom, (200 g)
- 200 g. koktélparadicsom
- só, frissen őrölt bors
- 1 kanál olíva olaj
Elkészítése:
Egy serpenyőben kevés olíva olajon elősütjük a csirkecombokat. Mikor minkét oldalán megpirult, kivesszük és kifilézzük, majd csíkokra vágjuk. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljük a csíkokra vágott hagymát, a felcsíkozott sárgarépát, majd hozzáadjuk a csirkehúst is.
Sózzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a hámozott paradicsomot is. Hozzáadjuk a zöldpaprikát és a zöldbabot is, majd megborsozzuk és apróra vágott bazsalikom levelekkel megszórjuk. Összeforgatjuk és ha a hús megsült tálalható a saláta.
Hidegen, melegen egyaránt finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »