Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Német saláta recept

Német saláta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 db kisebb zeller
    • 1 kukorica konzerv
    • 1 ananász konzerv (darabolt)
    • 20 dkg sonka
    • 3 alma
    • 6 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 póréhagyma
    • 480 g majonéz
    • 1 nagydoboz tejföl
    • 20 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük.

    Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük egy nagy tálban.

    Rétegezés: zeller, kukorica, alma, tojás, sonka,ananász,póréhagyma. Fontos,hogy rétegezés közben locsoljuk a majonézes tejföllel.

    A maradék tejfölt a tetejére tesszük és sajtot reszelünk rá. Egy napra a hűtőbe állni hagyjuk. Tálalás előtt a salátát összeforgatjuk.

    Sztori:

    Egytál ételnek is fogyasztható, de nagyon finom sült húsokhoz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá