Német saláta recept

Hozzávalók:
- 1 db kisebb zeller
- 1 kukorica konzerv
- 1 ananász konzerv (darabolt)
- 20 dkg sonka
- 3 alma
- 6 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 póréhagyma
- 480 g majonéz
- 1 nagydoboz tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük.
Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük egy nagy tálban.
Rétegezés: zeller, kukorica, alma, tojás, sonka,ananász,póréhagyma. Fontos,hogy rétegezés közben locsoljuk a majonézes tejföllel.
A maradék tejfölt a tetejére tesszük és sajtot reszelünk rá. Egy napra a hűtőbe állni hagyjuk. Tálalás előtt a salátát összeforgatjuk.
Sztori:
Egytál ételnek is fogyasztható, de nagyon finom sült húsokhoz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »