Német hússaláta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg zalai felvágott
- 20 dkg pármai sonka
- 20 dkg füstölt főtt sonka
- 10 dkg csirkemell sütve
- 1 nagy fej kaliforniai paprika
- 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
- 2 fej lilahagyma
- 1 szem paradicsom
- olajbogyó
- ecetes salátaöntet
- 1/2 db uborka
- olívaolaj
Elkészítése:
A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük.
Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »