Német hússaláta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg zalai felvágott
- 20 dkg pármai sonka
- 20 dkg füstölt főtt sonka
- 10 dkg csirkemell sütve
- 1 nagy fej kaliforniai paprika
- 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
- 2 fej lilahagyma
- 1 szem paradicsom
- olajbogyó
- ecetes salátaöntet
- 1/2 db uborka
- olívaolaj
Elkészítése:
A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük.
Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »



