Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Német hússaláta recept

Német hússaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg zalai felvágott
    • 20 dkg pármai sonka
    • 20 dkg füstölt főtt sonka
    • 10 dkg csirkemell sütve
    • 1 nagy fej kaliforniai paprika
    • 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
    • 2 fej lilahagyma
    • 1 szem paradicsom
    • olajbogyó
    • ecetes salátaöntet
    • 1/2 db uborka
    • olívaolaj

    Elkészítése:

    A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük.

    Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá