Német hússaláta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg zalai felvágott
- 20 dkg pármai sonka
- 20 dkg füstölt főtt sonka
- 10 dkg csirkemell sütve
- 1 nagy fej kaliforniai paprika
- 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
- 2 fej lilahagyma
- 1 szem paradicsom
- olajbogyó
- ecetes salátaöntet
- 1/2 db uborka
- olívaolaj
Elkészítése:
A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük.
Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.