Német hússaláta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Német hússaláta

Hozzávalók:

  • 20 dkg zalai felvágott
  • 20 dkg pármai sonka
  • 20 dkg füstölt főtt sonka
  • 10 dkg csirkemell sütve
  • 1 nagy fej kaliforniai paprika
  • 25 dkg sajt (edami vagy trapista)
  • 2 fej lilahagyma
  • 1 szem paradicsom
  • olajbogyó
  • ecetes salátaöntet
  • 1/2 db uborka
  • olívaolaj

Elkészítése:

A húsokat csíkokra vágjuk, a zöldségeket is apróra vágjuk, a hagymát szálaira, a sajtot lereszeljük.

Összekeverjük és ecetes öntettel, olívaolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Pirítóssal tálaljuk.