Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majonézes, virslis krumplisaláta recept

Majonézes, virslis krumplisaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg saláta burgonya
    • 10 szál füstli virsli (vigyázat a sajtos nem lm!)
    • 1 flakon majonéz
    • 4 ek lm joghurt (nekem most nagy kedvencem a Lidl saját márkás lm joghurtja, finom krémes)
    • 1 tk dijoni mustár
    • 2 fej lilahagyma
    • ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    A krumplit alaposan megmosom és héjával együtt egy fazék sós vízben oda teszem főni, ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb fél centi vastag karikára vágom majd megsózom.

    Egy tálban össze keverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a kiűtött burgonyát.

    A virslit fél centis karikára vágom és egy grillserpenyőben szép pirosra pirítom, majd ha kihűlt ezt is a majonézes, hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.

    Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom!

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá