Majonézes, virslis krumplisaláta recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg saláta burgonya
- 10 szál füstli virsli (vigyázat a sajtos nem lm!)
- 1 flakon majonéz
- 4 ek lm joghurt (nekem most nagy kedvencem a Lidl saját márkás lm joghurtja, finom krémes)
- 1 tk dijoni mustár
- 2 fej lilahagyma
- ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors
Elkészítése:
A krumplit alaposan megmosom és héjával együtt egy fazék sós vízben oda teszem főni, ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb fél centi vastag karikára vágom majd megsózom.
Egy tálban össze keverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a kiűtött burgonyát.
A virslit fél centis karikára vágom és egy grillserpenyőben szép pirosra pirítom, majd ha kihűlt ezt is a majonézes, hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.
Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »