Köpolú recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- 30 dkg paradicsom
- 3 evőkanál olívaolaj
- só
- őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál borecet
Elkészítés:
Az egész padlizsánokat sütőben kb. 20 percig sütjük, majd meghámozzuk. A belsejüket műanyag vagy fakéssel péppé törjük. A tört fokhagymát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és az ecettel meg az olajjal habosra keverjük. Tálra simítva, a tetejét paradicsomkarikákkal beborítjuk, és a paradicsomot is megsózzuk, megborsozzuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.