Köpolú recept

Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- 30 dkg paradicsom
- 3 evőkanál olívaolaj
- só
- őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál borecet
Elkészítés:
Az egész padlizsánokat sütőben kb. 20 percig sütjük, majd meghámozzuk. A belsejüket műanyag vagy fakéssel péppé törjük. A tört fokhagymát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és az ecettel meg az olajjal habosra keverjük. Tálra simítva, a tetejét paradicsomkarikákkal beborítjuk, és a paradicsomot is megsózzuk, megborsozzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »