Koktélrákos saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 személyre:
- 40 dkg koktélrák
- 1 db kígyó uborka
- 4 db paradicsom
- 4 db tv paprika
- 2 fej lila hagyma
- 1 fej saláta /lolo,fejes,tölgyfa/
- só
- oregánó friss vagy szárított
- 2 db citrom
- olíva olaj
- olíva bogyó ízlés szerint
- 20 dkg
- feta sajt
- 5 dkg vaj
Előkészítés:A rákocskákat felengedjük,kevés vajon hirtelen átpirítjuk. Ízesítjük sóval és pár csepp citromlével. A feta sajtot és a zöldségeket kis kockákra vágjuk ,a salátát darabokra tépkedjük.
Elkészítés:A zöldségeket összekeverjük és tányérokra vagy egy tálra halmozzuk. Oregánót, olíva bogyót és felkockázott fetát szórunk rá. Olíva olajat és citromlevet csepegtetünk rá. Citromkarikával díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

