Koktélrák saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg koktélrák
- 1 ek olívaolaj
- 1 alma
- 1 konzerv csemegekukorica
- 4 csemegeuborka
- 2 pohár joghurt
- 1 ek mustár
- 1 ek citrom leve
- 1 ek porcukor
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A koktélrákot egy serpenyőben felforrósított olajon megpirítom, majd megsózom, és meglocsolom citromlével.
A kukoricát lecsepegtetem, az almát és az uborkát apró kockára vágom.
A joghurtot a mustárral, a porcukorral és az őrölt borssal összekeverem, majd hozzáadom a kukoricát, a rákot, az almát és az uborkát.
Jól elkeverem, és hűtőbe teszem.
Pirítós kenyérrel, de önállóan is fogyasztható.
A koktélrák saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »