Koktélrák saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg koktélrák
- 1 ek olívaolaj
- 1 alma
- 1 konzerv csemegekukorica
- 4 csemegeuborka
- 2 pohár joghurt
- 1 ek mustár
- 1 ek citrom leve
- 1 ek porcukor
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A koktélrákot egy serpenyőben felforrósított olajon megpirítom, majd megsózom, és meglocsolom citromlével.
A kukoricát lecsepegtetem, az almát és az uborkát apró kockára vágom.
A joghurtot a mustárral, a porcukorral és az őrölt borssal összekeverem, majd hozzáadom a kukoricát, a rákot, az almát és az uborkát.
Jól elkeverem, és hűtőbe teszem.
Pirítós kenyérrel, de önállóan is fogyasztható.
A koktélrák saláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »