Koktélrák saláta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 25 dkg koktélrák
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 alma
  • 1 konzerv csemegekukorica
  • 4 csemegeuborka
  • 2 pohár joghurt
  • 1 ek mustár
  • 1 ek citrom leve
  • 1 ek porcukor
  • őrölt bors

Elkészítése:

A koktélrákot egy serpenyőben felforrósított olajon megpirítom, majd megsózom, és meglocsolom citromlével.

A kukoricát lecsepegtetem, az almát és az uborkát apró kockára vágom.

A joghurtot a mustárral, a porcukorral és az őrölt borssal összekeverem, majd hozzáadom a kukoricát, a rákot, az almát és az uborkát.

Jól elkeverem, és hűtőbe teszem.

Pirítós kenyérrel, de önállóan is fogyasztható.