Karfiolsaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg. karfiol
- só,cukor, almaecet
- 1 cs petrezselyemzöld
- törött fehér bors
- 1 db. paradicsom
Elkészítése: A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük, saját levébe kihűtjük. Vízzel, cukorral,olajjal, ecettel, sóval 2,5dl salátaöntetet készítünk, amit petrezselyemzölddel, és borssal ízesítünk. A leszűrt karfiolt összekeverjük az öntettel, és 3 óráig hűtőbe tároljuk. Tálaláskor paradicsom szeletekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »