Karfiolsaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg. karfiol
- só,cukor, almaecet
- 1 cs petrezselyemzöld
- törött fehér bors
- 1 db. paradicsom
Elkészítése: A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megfőzzük, saját levébe kihűtjük. Vízzel, cukorral,olajjal, ecettel, sóval 2,5dl salátaöntetet készítünk, amit petrezselyemzölddel, és borssal ízesítünk. A leszűrt karfiolt összekeverjük az öntettel, és 3 óráig hűtőbe tároljuk. Tálaláskor paradicsom szeletekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »