Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karfiolos vegyes zöldsaláta recept

Karfiolos vegyes zöldsaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kis fej karfiol
    • 1 kaliforniai paprika
    • 1 póré hagyma
    • 1 szívsaláta
    • 1 kanál extra szűz olíva
    • 1 teáskanál almaecet

    Elkészítése:

    A karfiolt enyhén sós, ecetes vízben blansírozom, (rövid ideig forró vízbe mártom, majd jeges vízben lehűtöm) Ezzel kicsit megpuhul, de roppanós marad.

    A színes paprikát, és a póréhagymát csíkokra vágom, a salátát nagyobb tálban összetépkedem. Az egészet összekeverem, majd megcsorgatom almaecettel, olíva olajjal, és lazán összeforgatom.

    Keverés után azonnal fogyasztható, hiszen a karfiolt is meghűtöttem a blansírozás után.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá