Kapros, joghurtos uborkasaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg kígyóuborka
- 1 pohár (330 g) joghurt
- kis csokor friss kapor, vagy 1 ek szárított
- 1 mk fokhagymapor
- 2 ek olívaolaj
- kevés só
- kevés frissen őrölt bors
Elkészítése:
Az uborkákat meghámozom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Megsózom, majd tésztaszűrőn lecsepegtetem. Mikor az uborka leve lecsorgott (nem nyomkodom ki), összekeverem a joghurttal, a fokhagymaporral, a kaporral, az olajjal, majd enyhén megborsozom.
Tzatziki jellegű saláta, de mégsem az.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


