Kapros, joghurtos uborkasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg kígyóuborka
- 1 pohár (330 g) joghurt
- kis csokor friss kapor, vagy 1 ek szárított
- 1 mk fokhagymapor
- 2 ek olívaolaj
- kevés só
- kevés frissen őrölt bors
Elkészítése:
Az uborkákat meghámozom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Megsózom, majd tésztaszűrőn lecsepegtetem. Mikor az uborka leve lecsorgott (nem nyomkodom ki), összekeverem a joghurttal, a fokhagymaporral, a kaporral, az olajjal, majd enyhén megborsozom.
Tzatziki jellegű saláta, de mégsem az.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »