Káposztás virslisaláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 fej káposzta
- 1/2 kg virsli
- 1 nagy fej hagyma
- kevés szárított kaporlevél
- kevés só
- 1 kanál almaecet
- 1 kanál olívaolaj
- chilipehely ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát felszeleteljük vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk.
Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt és szűrőben lecsöpögtetjük.
A virslit megfőzzük, majd kihűtjük és felkarikázzuk (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb).
A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olívaolajjal, almaecettel és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk chilipehellyel. Utólag pár csepp olívaolajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »