Káposztás virslisaláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 fej káposzta
- 1/2 kg virsli
- 1 nagy fej hagyma
- kevés szárított kaporlevél
- kevés só
- 1 kanál almaecet
- 1 kanál olívaolaj
- chilipehely ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát felszeleteljük vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk.
Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt és szűrőben lecsöpögtetjük.
A virslit megfőzzük, majd kihűtjük és felkarikázzuk (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb).
A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olívaolajjal, almaecettel és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk chilipehellyel. Utólag pár csepp olívaolajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »
Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »