Káposztás virslisaláta recept

Hozzávalók:
- 1/2 fej káposzta
- 1/2 kg virsli
- 1 nagy fej hagyma
- kevés szárított kaporlevél
- kevés só
- 1 kanál almaecet
- 1 kanál olívaolaj
- chilipehely ízlés szerint
Elkészítése:
A káposztát felszeleteljük vagy legyaluljuk. A vöröshagymát félkarikákra vágjuk.
Leforrázzuk a káposztát a hagymával együtt és szűrőben lecsöpögtetjük.
A virslit megfőzzük, majd kihűtjük és felkarikázzuk (én srégen szoktam vágni, mert úgy mutatósabb).
A káposztás hagymát elkeverjük óvatosan a virslivel, majd kevés olívaolajjal, almaecettel és kaporral. Összeforgatjuk, majd a tetejét ízlés szerint megszórjuk chilipehellyel. Utólag pár csepp olívaolajat is csorgathatunk rá. Nem fog ártani neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »