Holland saláta recept

Hozzávalók:
- 1 fej zeller
- 5 szem burgonya
- 30 dkg karfiol
- 2 pácolt hering
- 5 kiskanál olaj
- 1 kiskanál ecet
- só
- őrölt bors
- csipetnyi cukor
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A zellert meghámozzuk, sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük, felszeleteljük, és ujjnyi széles laskára vágjuk. A kiszálkázott, laskára vágott heringet, a krumplit és a zellert összekeverjük, és ecettel, olajjal, kevés cukorral, meg sóval elkeverve 1-2 óráig állni hagyjuk. Előételnek is fogyaszthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »