Holland saláta recept

Hozzávalók:
- 1 fej zeller
- 5 szem burgonya
- 30 dkg karfiol
- 2 pácolt hering
- 5 kiskanál olaj
- 1 kiskanál ecet
- só
- őrölt bors
- csipetnyi cukor
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A zellert meghámozzuk, sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük, felszeleteljük, és ujjnyi széles laskára vágjuk. A kiszálkázott, laskára vágott heringet, a krumplit és a zellert összekeverjük, és ecettel, olajjal, kevés cukorral, meg sóval elkeverve 1-2 óráig állni hagyjuk. Előételnek is fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »