Hamis majonézes zöldborsó recept

Hozzávalók:
- 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
- 1 csomó újhagyma
- 2 pohár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek citromlé
- 1 tk mustár
- 1 tk méz
- 0,5 dl száraz fehér bor
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítése:
A zöldborsót enyhén sós ízben megfőzöm, majd lecsepegtetem, és kihűtöm.
A tejfölt elkeverem a tojássárgával, a citromlével, a mustárral, a mézzel, a borral, a borssal és sóval.
Az újhagymát zöldjével együtt borsónyi nagyságúra vágom, és a zöldborsóval együtt a szószba forgatom.
Fogyasztásig hűtőben tartom.
A hamis majonézes zöldborsó kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »