Hagymasaláta recept

Hozzávalók:
- 9-10 közepes méretű savanykás alma
- 4-5 db lila hagyma
- 6 dl tartármártás
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és belekeverjük a mártásba. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és apró kockákra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a mártáshoz. Végül az egészet jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük. Sültek mellé nagyszerű.
Tartármártás:
- 1 dl majonéz,
- 2 dl tejföl,
- 2 kk porcukor,
- késhegynyi őrölt bors,
- 1 mokkáskanál mustár
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és ízlés szerint ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »