Hagymasaláta recept
Hozzávalók:
- 9-10 közepes méretű savanykás alma
- 4-5 db lila hagyma
- 6 dl tartármártás
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és belekeverjük a mártásba. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és apró kockákra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a mártáshoz. Végül az egészet jól összeforgatjuk és hűtőbe tesszük. Sültek mellé nagyszerű.
Tartármártás:
- 1 dl majonéz,
- 2 dl tejföl,
- 2 kk porcukor,
- késhegynyi őrölt bors,
- 1 mokkáskanál mustár
A hozzávalókat alaposan összekeverjük és ízlés szerint ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


