Gyümölcsös erdélyi hordós káposzta-saláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg hordós káposzta
- 3 alma
- 15 dkg szőlő
- 3 evőkanál citromlé
- 5 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- porcukor
Elkészítés:
A káposztát kinyomkodjuk, és rövid szálakra vágjuk. A meghámozott, laskára vágott almát, meg a leszemezett szőlőt belekeverjük, és leöntjük a citromlé meg az olaj keverékével, amit sóval, borssal meg cukorral ízesítettünk. Néhány órai érlelés után tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.