Gyors majonézes céklasaláta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 üveg cékla
- 1 közepes alma
- 1 fej vöröshagyma
- 4-5 evőkanál majonéz
Elkészítése:
A cékla levét leöntjük, a reszelő nagy lyukán a cékla karikákat lereszeljük. Lereszeljük a hagymát és az almát is.
Összekeverjük, majd hozzáadjuk a majonézt is, hűtőbe tesszük.
Sült és rántott húsokhoz fogyasztjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.