Greco-italiano saláta recept

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 1 nagyobb citrom
- 1 konzerv fekete olíva bogyó
- félzsíros sajt 300 g
- 1 konzerves kukorica
- 4 nagyobb db champion gomba
- 4 db paradicsom
- 1 kígyó uborka
- saláta levelek
- 1 csomag oregánó
- 3 dl olíva olaj
- 2 szelet tengeri halfilé(ízlés szerint választható, csak tengeri legyen és ne zsíros)
- 2 szelet bacon
- só
- bors
Elkészítése:
Az oregánót beleöntjük az olajba.
A halat besózzuk és borsozzuk és borsozzuk, majd alufóliával letakarva betesszük a hűtőbe. A zöldségeket megpucoljuk, a gombáról a felső rétegét óvatosan leszedjük, majd megsózzuk. A sajtot kockára vágjuk, a zöldségeket apróra vágjuk, a salátát összetépkedjük. A felaprított zöldségeket egy mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricát és az olíva bogyókat is, majd ráöntjük az oregánós olajat és alaposan összeforgatjuk. A gomba fejekbe teszünk bacont és sajtot teszünk a tetejére, majd a hallal együtt a sütőben szép pirosra sütjük. A maradék sajtot a salátához keverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »