Görög uborkasaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg. uborka
- 2 pohár joghurt
- 1 cs. snidling
- 1 szál bazsalikom, tárkony
- ecet, só
Elkészítése: A legyalult uborkát sózzuk, és állni hagyjuk. Apróra vágjuk a snidlinget, tárkonyt, bazsalikomot, és összekeverjük a joghurttal, kevés ecettel pikánsabbá tehető. A kinyomkodott uborkát ebbe a mártásba keverjük, jól lehűtve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.