Gombás virslisaláta recept
                            Nehézségi szint:
		Nincs adat
	Elkészítési idő:
		60 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Nincs adat
	Hozzávalók:
- 3 pár virsli
 - 20 dkg szeletelt gomba
 - 1 pohár tejföl
 - 2 dl majonéz
 - 1 kk citromlé
 - só
 - őrölt fekete bors
 
Díszítéshez
- 2 db koktélparadicsom
 - olívabogyó
 - fodros petrezselyemzöld
 - pár szem főtt csemegekukorica
 - 1 db sárgarépa
 
Elkészítése:
A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, a gombát kevés olajon megpároljuk.
Összekeverjük a majonézt tejföllel, citromlével, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a virsli karikákat és a párolt gombát.
Egy tálba elrendezzük. Ízlés szerint díszíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

