Gombás virslisaláta recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3 pár virsli
- 20 dkg szeletelt gomba
- 1 pohár tejföl
- 2 dl majonéz
- 1 kk citromlé
- só
- őrölt fekete bors
Díszítéshez
- 2 db koktélparadicsom
- olívabogyó
- fodros petrezselyemzöld
- pár szem főtt csemegekukorica
- 1 db sárgarépa
Elkészítése:
A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, a gombát kevés olajon megpároljuk.
Összekeverjük a majonézt tejföllel, citromlével, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a virsli karikákat és a párolt gombát.
Egy tálba elrendezzük. Ízlés szerint díszíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »