Gombás virslisaláta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gombás virslisaláta

Hozzávalók:

  • 3 pár virsli
  • 20 dkg szeletelt gomba
  • 1 pohár tejföl
  • 2 dl majonéz
  • 1 kk citromlé
  • őrölt fekete bors

Díszítéshez

  • 2 db koktélparadicsom
  • olívabogyó
  • fodros petrezselyemzöld
  • pár szem főtt csemegekukorica
  • 1 db sárgarépa

Elkészítése:

A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, a gombát kevés olajon megpároljuk.

Összekeverjük a majonézt tejföllel, citromlével, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a virsli karikákat és a párolt gombát.

Egy tálba elrendezzük. Ízlés szerint díszíthető.