Fűszeres babsaláta recept

Hozzávalók:
- 2 kk. csípős mustár
- 3 ek. narancslé
- 1 dl. Oliva olaj
- 30 dkg. mirelit ceruzabab
- 1 doboz nagy szemű vörös bab
- 1 doboz konzerv kukorica
- 2 lilahagyma
- 1 piros kaliforniai paprika
- 10 dkg bacon szalonna
- só, bors
Elkészítése: A mustárt kikeverjük a narancslével, majd apránként beledolgozzuk az Oliva olajat. A ceruzababot 5 percig forraljuk, majd lecsöpögtetjük. Egy serpenyőbe kiolvasztjuk a szalonnát, a pörcöt félre tesszük. A babokat, a felaprított zöldségekkel, a szalonna pörccel, az öntetbe forgatjuk. Grillhúsok mellé kitűnő.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »