Fűszeres babsaláta recept
Hozzávalók:
- 2 kk. csípős mustár
- 3 ek. narancslé
- 1 dl. Oliva olaj
- 30 dkg. mirelit ceruzabab
- 1 doboz nagy szemű vörös bab
- 1 doboz konzerv kukorica
- 2 lilahagyma
- 1 piros kaliforniai paprika
- 10 dkg bacon szalonna
- só, bors
Elkészítése: A mustárt kikeverjük a narancslével, majd apránként beledolgozzuk az Oliva olajat. A ceruzababot 5 percig forraljuk, majd lecsöpögtetjük. Egy serpenyőbe kiolvasztjuk a szalonnát, a pörcöt félre tesszük. A babokat, a felaprított zöldségekkel, a szalonna pörccel, az öntetbe forgatjuk. Grillhúsok mellé kitűnő.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

