Fűszeres babsaláta

Hozzávalók

Hozzávalók:

  • 2 kk. csípős mustár
  • 3 ek. narancslé
  • 1 dl. Oliva olaj
  • 30 dkg. mirelit ceruzabab
  • 1 doboz nagy szemű vörös bab
  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 2 lilahagyma
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 10 dkg bacon szalonna
  • só, bors

Elkészítése: A mustárt kikeverjük a narancslével, majd apránként beledolgozzuk az Oliva olajat. A ceruzababot 5 percig forraljuk, majd lecsöpögtetjük.  Egy serpenyőbe kiolvasztjuk a szalonnát, a pörcöt félre tesszük.  A babokat, a felaprított zöldségekkel, a szalonna pörccel, az öntetbe forgatjuk. Grillhúsok mellé kitűnő.
[ad#Google Adsense Cikk]