Forrázott saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej jégsaláta, vagy bármilyen más saláta
- 6 szelet bacon darabokra vágva
- 3 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 5 evőkanál víz
- 5 evőkanál ecet
- 3 evőkanál cukor
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A salátát leveleire szedjük, majd egy tálba helyezzük.
Egy serpenyőben megpirítjuk a bacon-t, majd félidőnél hozzáadjuk a fokhagymát és a fokhagymával együtt ropogósra pirítjuk.
Kivesszük a bacon-t a serpenyőből, a serpenyőben maradt zsírhoz adjuk a vizet, az ecetet és a cukrot, majd felforraljuk. Visszatesszük bele a bacon-t és az egészet ráöntjük a salátára. Sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »