Édes-savnyú halsaláta recept
Hozzávalók:
- 2 dl. majonéz
- 1 dl. fehérbor
- 2 dl. tejföl
- 1 cs snidling
- 25 dkg. alma
- 25 dkg. meggy
- 2 db főtt burgonya
- 2 ecetes uborka
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 cs. zöldhagyma
- 2 doboz paradicsomos szardínia
- só, bors, citromlé
Recept: A majonézt kikeverjük a borral, tejföllel, a sóval, a citromlével, és a finomra metélt snidliggel. Az almát héjastól lereszeljük, az uborkát,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és a főtt burgonyát is lereszeljük, hozzáadjuk a kimagozott meggyet, és az egészet a mártáshoz keverjük. Óvatosan belekeverjük a paradicsomos halat vigyázva, hogy össze ne törjön, üvegtálba téve fél napig hűtőbe érleljük. Pirított kifli karikákkal, salátával bélelt kompótos tálkákba tálaljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

