Édes-savnyú halsaláta recept

Hozzávalók:
- 2 dl. majonéz
- 1 dl. fehérbor
- 2 dl. tejföl
- 1 cs snidling
- 25 dkg. alma
- 25 dkg. meggy
- 2 db főtt burgonya
- 2 ecetes uborka
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 cs. zöldhagyma
- 2 doboz paradicsomos szardínia
- só, bors, citromlé
Recept: A majonézt kikeverjük a borral, tejföllel, a sóval, a citromlével, és a finomra metélt snidliggel. Az almát héjastól lereszeljük, az uborkát, FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és a főtt burgonyát is lereszeljük, hozzáadjuk a kimagozott meggyet, és az egészet a mártáshoz keverjük. Óvatosan belekeverjük a paradicsomos halat vigyázva, hogy össze ne törjön, üvegtálba téve fél napig hűtőbe érleljük. Pirított kifli karikákkal, salátával bélelt kompótos tálkákba tálaljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »