Csirkemell saláta recept

Hozzávalók:
- 1 kisebb csirkemell
- 1 db piros húsú paprika
- 1 db lila hagyma
- 3/4 doboz kukorica konzerv
- 2 dl. kefír
- 2 dl. majonéz
- 2 dl. főzőtejszín
- 1 csomag zselatin
- egy csipet bors és ételízesítő
Elkészítése:
A csirkemellet húslébe vagy húsleves kockába meg kell főzni. A főzés után összevágni apró kockákra. A paprikát és a lila hagymát is össze kell vágni apró kockára. A csirkemellet az összevágott zöldségeket, kukoricát, kefírt, majonézt, borsot és delikátot összekeverni. A főzőtejszínt fel kell tenni főni, amikor már gyöngyözik a széle a zselatint beleönteni, majd ezt rá kell önteni az előzőleg összekevert alapanyagokra. Majd formába /pl. őzgerinc/ önteni, hűtőbe téve 2-3 óra pihentetés után fogyasztható. Én előző nap megcsinálom, hogy összeérjenek az ízek és úgy finomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »