Csípős-sajtos rizssaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bögre főtt rizs
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-1 csípős és TV paprika
- fél csokor medvehagyma
- 8 dkg sajt
- 8 dkg füstölt sajt
- 4 nagy ek majonéz
- 4 nagy ek tejföl
- só, bors
- fél csokor petrezselyem
- fél lime leve
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, hármat felkockázunk, a negyediket négybe vágjuk a díszítéshez.
A medvehagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, a sajtot és paprikákat is egycentis kockákra vágjuk.
A rizst egy tálba szórjuk, hozzáadjuk az előbbieket.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel és a limelével, ízlés szerint megsózzuk és borsozzuk. A rizshez keverjük, majd üvegtálba töltjük és a tojásokkal kidíszítjük a tetejét. Fogyasztás előtt pár órára behűtjük.
Tipp:
A legjobb megoldás, ha a kelleténél kicsit több rizst főztünk :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »