Csípős-sajtos rizssaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bögre főtt rizs
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-1 csípős és TV paprika
- fél csokor medvehagyma
- 8 dkg sajt
- 8 dkg füstölt sajt
- 4 nagy ek majonéz
- 4 nagy ek tejföl
- só, bors
- fél csokor petrezselyem
- fél lime leve
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, hármat felkockázunk, a negyediket négybe vágjuk a díszítéshez.
A medvehagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, a sajtot és paprikákat is egycentis kockákra vágjuk.
A rizst egy tálba szórjuk, hozzáadjuk az előbbieket.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel és a limelével, ízlés szerint megsózzuk és borsozzuk. A rizshez keverjük, majd üvegtálba töltjük és a tojásokkal kidíszítjük a tetejét. Fogyasztás előtt pár órára behűtjük.
Tipp:
A legjobb megoldás, ha a kelleténél kicsit több rizst főztünk :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »