Coleslaw (Amerikai káposztasaláta) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Saláta:
- 1 fej káposzta
- 2 szál sárgarépa
- 2 közepes fej lilahagyma
Öntet:
- 450 g majonéz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- cukor ízlés szerint
- citromlé ízlés szerint
- kb 0,5 dl tej
Elkészítése:
A káposztát, a répát és a hagymát robotgépen vagy nagylyukú reszelőn lereszeljük és egy tálba rakjuk.
A majonézt elkeverjük az ízesítőkkel (ízléstől függően, aki sósan szereti a salátát sósabbra, aki inkább édesen édesebbre hagyja), majd a citromlével és a tejjel, azután a káposztás keverékre öntjük és alaposan összeforgatjuk vele.
2-3 órára hűtőbe rakjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »