Coleslaw (Amerikai káposztasaláta) recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Saláta:
- 1 fej káposzta
- 2 szál sárgarépa
- 2 közepes fej lilahagyma
Öntet:
- 450 g majonéz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- cukor ízlés szerint
- citromlé ízlés szerint
- kb 0,5 dl tej
Elkészítése:
A káposztát, a répát és a hagymát robotgépen vagy nagylyukú reszelőn lereszeljük és egy tálba rakjuk.
A majonézt elkeverjük az ízesítőkkel (ízléstől függően, aki sósan szereti a salátát sósabbra, aki inkább édesen édesebbre hagyja), majd a citromlével és a tejjel, azután a káposztás keverékre öntjük és alaposan összeforgatjuk vele.
2-3 órára hűtőbe rakjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









