Coleslaw (Amerikai káposztasaláta) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Saláta:
- 1 fej káposzta
- 2 szál sárgarépa
- 2 közepes fej lilahagyma
Öntet:
- 450 g majonéz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- cukor ízlés szerint
- citromlé ízlés szerint
- kb 0,5 dl tej
Elkészítése:
A káposztát, a répát és a hagymát robotgépen vagy nagylyukú reszelőn lereszeljük és egy tálba rakjuk.
A majonézt elkeverjük az ízesítőkkel (ízléstől függően, aki sósan szereti a salátát sósabbra, aki inkább édesen édesebbre hagyja), majd a citromlével és a tejjel, azután a káposztás keverékre öntjük és alaposan összeforgatjuk vele.
2-3 órára hűtőbe rakjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »