Burgonyasaláta zellermártással recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg burgonya
- 2 kis zeller
- reszelt vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 3 kanál főzőtejszín vagy tejföl
- só
- mustár
- citromlé
Elkészítés:
A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, és kockákra vágjuk. A meghámozott zellert sós, enyhén ecetes vízben puhára főzzük, áttörjük, egy kevés mustárral, citromlével, olajjal, sóval, reszelt hagymával, főzőtejszínnel vagy tejföllel simára keverjük, és a burgonyára öntjük. Legalább egy fél óráig állni hagyjuk, hogy a burgonya a mártást magába szívhassa.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.