Bolgár vegyes saláta recept

Elkészítés:
A paprikát sütőben vagy vaslapon addig sütjük, amíg a külső része meg nem pirult. Akkor a hártyát lehúzzuk róla, és a paprikát kicsumázva, kockákra vágjuk. A karikára vágott paradicsommal összekeverjük, és néhány órára ecetes-sós páclébe áztatjuk. Tálalás előtt a páclét leöntjük róla, a paradicsomot és a paprikát lecsepegtetjük, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és a tetejét kemény tojás- karikákkal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »