Amerikai burgonyasaláta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 1 kis fej fehér káposzta
- 30 dkg sült hús vagy húspástétom
- 1 kis fej zeller
- 2 kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból készült tartármártás
- 1 csokor metélőhagyma
- só
- cukor
- ecet
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, kockákra vágjuk, és ecetes-cukros-sós páclében egy óráig állni hagyjuk. Ezután a levét leöntjük, és a burgonyát összekeverjük a vékonyra gyalult káposztával, a kockákra vágott hússal vagy húspástétommal, a mártásból kimaradt, kockákra vágott kemény tojás-fehérjével, és ráreszeljük a meghámozott zellert. A tartármártást finomra vágott metélőhagymával ízesítjük, a salátára öntjük, és jól átforgatjuk. Egy órára jégbe hűtjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.