A legegyszerűbb paradicsomsaláta recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb paradicsom
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet morzsolt bazsalikom
- 1 csipet morzsolt oregánó
- 1 kk olívaolaj
Elkészítése:
A paradicsomot alaposan megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Megszórjuk sóval, bazsalikommal, oregánóval.
Meglocsoljuk kevés olajjal, és óvatosan átforgatjuk.
Tipp:
Végre beindultak a paradicsomok a kertben. Van apró, hagyományos méretű, piros és sárga is. Most a hagyományosból készítettem magamnak egy könnyű kis salátát vacsorára. Olyan egyszerű, hogy pár perc alatt kész is van. Én csak úgy magában kanalaztam, de kiváló köret sültek, vagy grillezett húsok mellé.
A a legegyszerűbb paradicsomsaláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »