A legegyszerűbb paradicsomsaláta recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb paradicsom
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet morzsolt bazsalikom
- 1 csipet morzsolt oregánó
- 1 kk olívaolaj
Elkészítése:
A paradicsomot alaposan megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Megszórjuk sóval, bazsalikommal, oregánóval.
Meglocsoljuk kevés olajjal, és óvatosan átforgatjuk.
Tipp:
Végre beindultak a paradicsomok a kertben. Van apró, hagyományos méretű, piros és sárga is. Most a hagyományosból készítettem magamnak egy könnyű kis salátát vacsorára. Olyan egyszerű, hogy pár perc alatt kész is van. Én csak úgy magában kanalaztam, de kiváló köret sültek, vagy grillezett húsok mellé.
A a legegyszerűbb paradicsomsaláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »